Moskova & Pietari - Venäjä
Moscow Rick Rental Apartments Lodging in the heart of Moscow
 
English  Russian  German  French  Finnish 
ABC Venäjän viisumin hankkimiseen

18 September 2018 - Venäjän viisumi -tuki


A) Tilaa viisukutsu


B) Hae Venäjän viisumia

C) Viisumin rekisteröinti Venäjällä
   
Kaikki ei IVY-maista tulevat ulkomaiden kansalaiset tarvitsevat viisumin matkustaakseen Venäjän Federaatioon. Venäjän viisumia voi hakea paikallisesta Venäjän suurlähetystöstä tai konsulaatista. Saadaksenne Venäjän viisumin, teidän tulee toimia allaolevien ohjeiden mukaisesti:

Kolme asiaa, jotka teidän pitää tehdä Venäjän viisumin hankkimiseksi:

 


A) Tilaa viisumikutsu
Ensimmäiseksi Venäjän viisumin hankkimisessa tarvitsette viisumi-kutsun (eli viisumi-tuen). Tämän voi myöntää lisensioitu yritys, jolla on Venäjän Ulkoministeriön (turistiviisumit) ja/tai Venäjän Sisäministeriön (monikerta liikeviisumit) valtuutus.

  • Turistiviisumin kutsu ja Voucher-kuponki Tilaa heti! -  €20.00 ($0.00) - €35.00 ($0.00); 1-2 päivän käsittelyaika; (yksi- tai  kaksikerta, maks. voimassaoloaika 1 kk);

  • Liikeviisumin kutsu Tilaa heti! - from€90.00 ($0.00) - €120 ($0.00); käsittelyaika: 25 työpäivää; (monikerta 6 kk tai  1 vuoden  voimassaoloaika); huom!: (meillä on yksi internetin halvimmista hinnoista liikeviisumin kutsulle)

Viisumityypistä ja hakijan kotimaasta riippuen saatamme joutua lähettämään kutsun
kuriiripalvelulla. Siinnä tauksessa joudumme veloittamaan lisämaksun.


Me aloitamme viisumikutsun tekemisen välittömästä sen jälkeen kun Pietarin
toimistomme on saanut teiltä kaikki tarvittavat tiedot ja maksun viisumista. Asiakaspalvelumme Asikaspalvelu auttaa teitä kaikissa kysymyksissä 7 päivänä viikkossa

Viisumikutsun voitte halutessanne maksaa joka luottokortilla (VISA, MC) tai Western Union -rahasiirrolla


B) Hae viisumia
Saatuanne viisumi-kutsun ja voucher-kupongin voitte hakea itse viisumi lähimmästä Venäjän konsulaatista. Voitte joko soittaa konsulaattiin tai katsoa heidän kotisivuiltaan mitä kaikkia tietoja viisumin hakemiseen tarvitaan. Yleensä ainakin seuraavat tiedot tarvitaan:


Katso lista Venäjän suurlähetystöistä ja konsulaateista eri maissa.

 

C) Viisumin rekisteröinti Venäjällä
 


Venäjän laki velvoittaa rekisteröimään viisumin kolmen työpäivän kuluessa maahan saavuttua. Todistuksena rekisteröinnistä on leima
(katso kuva yläpuolella), joka tulee rajalla annettun maahantulokortin takapuolelle. Jollei viisumia ole rekisteröity, seuraa siitä todennäköisesti ongelmia paikallisen miliisin kanssa tai maasta poistuttaessa passitarkastuksessa - samoin voi joutua maksamaan pienen sakon. Tosielämässä hankittujen kokemusten perusteella sakon määrä vaihtelee 1,5 eurosta 20 euroon. Mutta sakon koosta huolimatta on erittäin suositeltavaa olla rikkomatta Venäjän viisumi- ja rekisteröintilakeja.

TKolme tapaa rekisteröidä viisumi:

  • Suurimmat hotellit hoitava rekisteröinnin check-in:n yhteydessä
  • Ne, jotka majoittuvat yksityisasunnoissa ja pienemmissä hotelleissa joilla ei ole rekisteröintioikeuksia tai yksityisperheissä, voivat rekisteröityä hotelleissa tai asianajotoimistoissa pientä maksua vastaan, yleensä n. €20.  Nevsky88:lla on paljon yhteyksiä rekisteröinnin hoitamiseen ja he ovat aina valmiita auttamaan teitä rekisteröitymisessä.
  • FNe jotka viipyvät enemmän kuin 3 kuukautta voivat rekisteröityä hotelleissa, asianajotoimistoissa tai paikallisen poliisin rekinteröintejä hoitavassa yksikössä (OVIR). 

 

Nevsky88 tarjoaa rekisteröinti-palveluja hintaan €20 ($0.00) turistiviisumeille. 

 

 

   


Matkapalvelut
Pietarin vuokra-asunnot
Moskovan vuokra-asunnot
Hinnat&Varaukset
Viisumi-tuki
Juna-aikataulut

Määränpää Pietari
Pietarin virtuaali-kierros
Vallankumousta edeltävät valokuvat
1917 Venäjän vallankumous

Yhteydet
Kuinka meihin saa yhteyttä
Pietarin asunnot


Skype Me9/22/2018 11:12:30 AM GMT+3  
© 2003-2018 All rights reserved. 
 
Moskova & Pietari 
eXTReMe Tracker

Flat Rental St Petersburg Russia